דירות מומלצות ברובע ה-20 בפריז (איזור פר לשז, בלוויל ומנילמונטאן)

|
עודכן לאחרונה:
|
דירות מומלצות ברובע ה-20 בפריז (איזור פר לשז, בלוויל ומנילמונטאן)
תפריט ראשי
שפת האתר

הרובע ה-20 הוא בעיני “פריז למתקדמים”. יצא לי להתגורר בדירה מקסימה שהייתה שייכת לשחקנית נולי עומר פעם אחת ליד תחנת המטרו Alexandre Dumas ומאוד נהנתי. מצד שני הוא לא תיירותי (להוציא בית הקברות פר לשז) והוא רחוק מהמרכז. מומלץ רק אם אתם מחפשים לחוות פריז אחרת או אם מצאתם דיל זול במיוחד.

אז היכן כדאי להתגורר ברובע ה-20?
ראשית, האזור של פר לשז הוא מקסים בעיניי, הן בגלל הירק ותחושת הכפריות והן בגלל שה”שכנים” לא אמורים להרעיש יותר מדי 🙂
אופציה אחרת היא לנסות להתגורר קרוב ל Boulevard de Charonne. זוהי שדירה תוססת עם לא מעט מסעדות, ברים ומקומות בילוי.

שתי הערות קטנות לפני שנתחיל:

1. הדירות מסודרות לפי כמות אורחים מקסימלית: מהדירה הקטנה ביותר לגדולה ביותר. לפרטים והזמנה לחצו על הכפתור.

2. זמינות: דירות נתפסות מהר יותר ממלונות. אם הדירה שאהבתם תפוסה, נסו את האופציה הבאה או היעזרו בקישורי החיפוש בסוף הכתבה.

טיול בוטיק בפריז

הצטרפו אליי לטיול בוטיק בפריז והסביבה

6 באפריל – 12 באפריל, 2026

רוצים לגלות את הצד האותנטי והפחות מוכר של פריז? הצטרפו אליי ולמירי לטיול סופר-מושקע:

  • סיורים מודרכים בשכונות הכי יפות
  • סדנאות קולינריות וטעימות
  • כניסה לאתרים מיוחדים ללא תור
  • לינה במלונות בוטיק נבחרים

לפרטים והרשמה ←

דירות לעד 3 אנשים

  1. La Petite Maison de Paris

    La Petite Maison de Paris

    בית קטן ולא דירה בתוך בניין, וזה כמעט לא קיים בפריז. הרובע העשרים נבנה כקבוצה של כפרים שסופחו לעיר ב-1860, ובפינות מסוימות שלו עדיין נשארו רחובות עם בתים נמוכים וגינות פרטיות. לישון באחד מהם זו חוויה שונה לגמרי מהחוויה הפריזאית הרגילה של קומה חמישית בלי מעלית. מסביב פרוש אזור מגורים שקט, עם מאפיות שכונתיות ומכולות, ובלי תיירים כמעט. עד בית הקברות פר לשז הליכה קצרה, ואת שאר האזור ריכזתי בדף האטרקציות ברובע ה-20. שימו לב שאתם במזרח העיר: כל יציאה למרכז מתחילה בנסיעת מטרו, ובלילה זה מורגש. אני ממליץ עליו לזוג שכבר ביקר בפריז ורוצה הפעם לגור בה ולא לתייר בה.


דירות ברובע ה-20 לעד 4 אנשים

  1. Apartment near Père Lachaise

    Apartment near Père Lachaise

    דירה במרחק הליכה מבית הקברות פר לשז, שהוא לדעתי אחד המקומות המרתקים בפריז ולא רק לחובבי מצבות: שם קבורים שופן, אדית פיאף, מולייר, אוסקר ויילד וג׳ים מוריסון, וההליכה בין השדרות המרוצפות שלו היא טיול לכל דבר. מסביב פרושות שכונות מנילמונטן ובלוויל, שהפכו בעשור האחרון לאזור הכי חי בפריז מבחינת אמנות רחוב, ברים קטנים ומסעדות של שפים צעירים, ובמחירים נמוכים בהרבה מהמרכז. שימו לב שמנילמונטן בנויה על גבעה, וההליכה חזרה בערב תלולה באמת. אני ממליץ עליה למי שמחפש את פריז של הפריזאים ולא את זו של הגלויות.


דירות ברובע ה-20 ל-5 אורחים ומעלה

  1. Résidence Labyrinthe

    Résidence Labyrinthe

    רזידנס עם כמה יחידות בגדלים שונים ברובע העשרים, שמתאים לקבוצה או למשפחה גדולה. היתרון המרכזי כאן הוא היחס בין המחיר למטרים: אותו תקציב שקונה סטודיו במארה קונה כאן דירה שלמה. הרובע העשרים מציע יותר משנדמה. בין השאר יש כאן את פר לשז, את פארק דה בל אייר, את רחוב דה בלוויל עם המסעדות האסייתיות שלו ואת אחת מריכוזי אמנות הרחוב הגדולים בעיר. שימו לב שמדובר ברזידנס פונקציונלי ולא בבניין עם אופי: מי שמחפש קורות חשופות ואח ימצא אותם ברובעים המרכזיים ובמחיר אחר לגמרי. אני ממליץ עליו לקבוצה שמחשבת תקציב ומוכנה לנסוע במטרו בכל בוקר.


כל הדירות ברובע ה-20 שאהבתם תפוסות?

כתיבת תגובה

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

דירות נוספות
בפריז