קרמבו צרפתי מאת גל שטיינר

גילוי נאות לפני שנתחיל:

מתוך אהבתי לצרפת אני משקיע רבות באתר ובשיפור מתמיד של התוכן וחווית השימוש בו, כדי שתהנו ממנו. אשמח אם כשאתם מזמינים מלון, כרטיסים לאטרקציות ורכבות או שוכרים רכב, תעשו זאת דרך אתרי ההזמנות המומלצים (כאן בקישור). אציין שאני מקבל עמלה קטנה על כל קנייה כזאת, וכך בכל פעם שאתם קונים דרכי אתם גם נהנים ממוצר איכותי מאתר אמין, וגם מאפשרים לי להוסיף ולהשקיע באתר להנאתכם.

קרמבו שוקולד בפריז
זמן קריאה משוער: < 1 minute

הקרמבו הצרפתי נראה בצורתו כמו הקרמבו הישראלי והוא נקרא TETE DE CHOCOLAT, כלומר ראש שוקולד. הקרמבו בנוי כמו זה המוכר לנו, ביסקוויט, מילוי ושוקולד מצופה מעל. הביסקוויט הצרפתי היה פחות טעים לדעתי, הוא היה נוקשה יותר מאשר הביסקויט הישראלי. המילוי מזכיר מאוד את המילוי הישראלי קצף חלבונים עדין מאוד, מעט ונילי, שמגיע בטעמים רבים מאוד – קפה, רום,, מנטה, תפוז, וויסקי, ועוד. את קצף החלבונים מכסה ציפוי שוקולד לבן, חלב , שוקולד לבן עם חלב המכונה זברה או מריר עם תוספות שונות כמו קוקוס, אגוזים ושקדים. ציפוי השוקולד קשה יותר מהציפוי אותו אנו מכירים. הציפוי נשבר בביס הראשון ואינו מתמוסס כמו בקרמבו הישראלי. תמונת הקרמבואים המצופים בצורות שונות ובצבעים שונים מרהיבה, דוכנים שלמים של קרמבו. הקרמבו נמכר ביחידה בודדת, או בקופסאות יחידות אותן ניתן להרכיב מסוגי קרמבו שרוצים. מחירו של קרמבו הינו כיורו אחד.

אז אם אתם בפריז עד השבוע הראשון של ינואר, חפשו את הקרמבו בשווקי חג המולד. נסו את הטעמים הלא מוכרים , או אפילו את קרמבו הוניל הפשוט, זו באמת חוויה.

מוזמנים לספר לחברים שלכם

דילוג לתוכן