שער הניצחון בפריז – כרטיסים, מידע למטייל ועוד

5
(2)
תאריך עדכון אחרון: 23/01/24
זמן קריאה משוער: 7 דקות
תוכן עניינים

שער הניצחון בפריז הוא אחד מהמונומנטים המרשימים והחשובים בפריז, ומזוהה עם העיר לא פחות ממגדל אייפל. שער הניצחון, המשקיף על השאנז אליזה, מתנשא לגובה 50 מטר, מה שהופך אותו לנקודת תצפית מעולה על העיר.

אתם יכולים לעלות אל החלק העליון של שער הניצחון (יש מדרגות וגם מעלית) וליהנות מהנוף המהם של פריז, לראות את האייפל ואתרים נוספים.

כדי לתצפת משער הניצחון צריך לקנות כרטיסים ולהזמין מקום מראש.

כרטיסים לשער הניצחון

לפני שאתם מגיעים לפריז, כדאי לכם לתכנן את הנסיעה ולקנות כרטיסים לאטרקציות הגדולות, כמו שער הניצחון. הכרטיסים אוזלים במהירות בעונות השיא, ואתם לא רוצים לבזבז את הזמן שלכם על תור לכרטיס – במיוחד לא כשאפשר להזמין מראש בקלות באינטרנט.

אם אתם רוצים לבקר בשער הניצחון, אתם יכולים לקנות כרטיס לעלייה אל הגג, ולקבל תצפית נהדרת על פריז. אופציה נוספת היא כניסה לשער הניצחון בשילוב שיט על הסיין – השיט נמשך כשעה, עם זמנים גמישים לבחירתכם. לסיור יוקרתי בסטייל, נסו את סיור המרצדס בפריז, שייקח אתכם גם לשער הניצחון ולמונומנטים חשובים נוספים כמו מגדל אייפל. זה סיור מושקע במיוחד, שכולל גם שיט על הסיין, סיור ברובע הלטיני ושאר הפתעות.

 

מידע חשוב על שער הניצחון

שער הניצחון נמצא ברובע ה-8 של פריז, ומשקיף על השאנז אליזה.

הגעה לשער הניצחון בתחבורה ציבורית: קווי מטרו 1, 2, 6 וגם RER A מובילים אל השער, לתחנת Charles-de-Gaulle-Étoile.

באוטובוס: קווים 22, 30, 31, 52, 73, 92 ו-Balabus.

מומלץ לבקר בשער הניצחון בזמן השקיעה, ולצפות באורות של פריז נדלקים כשהחשיכה יורדת. מבחינת עונות השנה, מומלץ להגיע באביב (מרץ-אפריל) או בסתיו (ספטמבר-אוקטובר).

את הביקור בשער הניצחון אתם יכולים לשלב בטיול בשאנז אליזה. בשער עצמו מומלץ כמובן לעלות אל התצפית ולהשקיף על פריז, וכמובן אפשר להצטלם ליד השער. אפשר לשלב את הביקור עם שיט בסיין – יש לכם כאן אופציה לקנות כרטיסים.

ליד השער יש אירועים שונים – למשל, בכל ערב בשעה 18:30 יש טקס הדלקת משואה לזכר החייל האלמוני. בנוסף, אירועים גדולים שמתרחשים בפריז מגיעים לאזור שער הניצחון, כמו למשל מרתון פריז. במהלך חודש נובמבר, נערך בשער הניצחון טקס ה-Armistice Day – טקס זיכרון לנופלים במלחמת העולם הראשונה ומלחמות נוספות. יש טקסים מרשימים ליד השער גם ביום הבסטיליה, שנערך ב-14 ביולי בכל שנה.

מלונות ליד שער הניצחון

שער הניצחון לא נמצא ממש במרכז פריז, אך קווי המטרו שעוברים בו הופכים אותו למאוד מרכזי.

אם תרצו להתגורר באזור השער, אתם יכולים לבחור מלון ברובע ה-8, 16 או ה-17.

 

אם כל המלונות הללו תפוסים, תוכלו למצוא מלונות מעולים נוספים בדף המלונות המומלצים של פריז. הדף מכיל רק מלונות שבהם שהיתי או כאלו עליהם קיבלתי הזמנה חמה ממביני עניין.

דירות מומלצות ליד שער הניצחון

החלטת שמתחשק לכם לגור ליד שער הניצחון בזמן השהות בפריז? תוכלו למצוא כאן שורה של דירות שיכולות להתאים לכם:

אם כל הדירות תפוסות, אתם מוזמנים לבדוק את דף הדירות המומלצות בפריז ולמצוא שם דירות מעולות נוספות.

מסעדות מומלצות ליד שער הניצחון

כל הטיול באזור שאנז אליזה ושער הניצחון בוודאי יגרום לכם לרעב. הנה המסעדות המומלצות של רובע 8 בפריז.

מידע מעניין על שער הניצחון בפריז

  • שער הניצחון הוזמן על ידי נפוליאון ב-1806, לאחר הניצחון באוסטרליץ, והוא נועד כדי לפאר את גדולתו של הצבא הצרפתי

  • לקח בערך 30 שנה לבנות את השער המפואר. נפוליאון, שהזמין אותו, בכלל לא זכה לראות אותו, שכן הוא מת ב-1821 ובניית השער הסתיימה רק ב-1836

  • מתחת לשער הניצחון נמצא קבר החייל האלמוני, שהוקם שם ב-1921. ליד הקבר בוערת “אש התמיד”

  • השער מעוטר בתחריטים ופסלים שמציגים רגעים חשובים בהיסטוריה של הצבא הצרפתי, כולל המהפכה הצרפתית

  • יש חדר סודי קטן בחלק העליון של השער, שבתחילת הדרך השתמשו בו לניסויים מדעיים והוא היה גם תחנת טלגרף

  • הטור דה פראנס, מרוץ האופניים המפורסם בעולם, מסתיים בכל שנה בשער הניצחון

  • עיצוב שער הניצחון השפיע על עיצובי שערים אחרים בעולם, כמו למשל על הקשת בוושינגטון סקוור בניו יורק וגם על שער הניצחון בצפון קוריאה

  • במהלך השנים, השער שופץ מספר פעמים כדי לתקן נזקים מזיהום ואת נזקי מזג האוויר.

 

סרטון מרהיב של שער הניצחון – מצולם מרחפן

YouTube video

עוד כתבות שיעזרו לכם בתכנון הטיול לפריז

הטבות מיוחדות לפרנקופילים

דירות מעולות בפריז בבעלות ישראלית
אלו הן הדירות בהן אני מתגורר בפריז ואני ממליץ עליהן בחום בזכות השירות, האיבזור והמיקום המעולה של כל אחת מהדירות. אם תזמינו ישירות מהאתר תקבלו מחיר נמוך בעד 30% יחסית לאותן דירות ב AIRBNB.
5% הנחה על הזמנת כרטיסים לאטרקציות ומופעים
ליחצו על הכפתור למטה, הזמינו כרטיסים לאטרקציות ומופעים ובמעמד התשלום הכניסו את הקוד FRANCOPHILE5 ותקבלו את ההנחה
טיולי יין בצרפת
חברת טיולי הבוטיק Vinspiration, מוציאה שורה של טיולי יקבים, יין, תרבות וקולינריה בצרפת. והיום אני שמח לבשר לכם על הטבה יחודית לחברי פרנקופילים אנונימיים שנרשמים לאחד או יותר מהטיולים של Vinspiration.
טיולי בוטיק בתפירה אישית
חברת Selected חוסכת לכם את כאב הראש של תכנון הטיול וההזמנות ותופרת לכם טיול בוטיקי באיטליה, ספרד ופורטוגל (בקרוב גם בצרפת). הם מזמינים לכם הכל (טיסות, מלונות, מסעדות, אטרקציות וכו') ונותנים לכם אפליקציה שבעזרתה תטיילו. לכם נותר רק לטייל ולהנות.
שבועיים של לימודי צרפתית חינם
באמצעות Frantastique תוכלו ללמוד צרפתית בקצב שלכם ואף לתרגל אותה באמצעות AI. השגתי לכם שבועיים חינם אז שווה לכם לנסות.
שבוע חינם ללימודי צרפתית בזום
כאשר תדברו או תתכתבו עם נופר בווטסאפ, ציינו שאתם פרנקופיל אנונימי ותזכו בשבוע שלם של שיעורים אצלה ללא תשלום!

עזרו לי להמשיך לספק תוכן איכותי בחינם!

הזמינו מלונות, כרטיסים לאטרקציות או רכב דרך הקישורים באתר שלי.

ככה תיהנו מחופשה חלומית ותעזרו לי להמשיך לשתף טיפים מעולים בחינם!

בקרו בדף ההמלצות שלי, בחרו אתר אמין שאני משתמש בו, והזמינו בראש שקט.